Θετική Εκπαιδεύτρια Σκύλων

Στέλλα Παλάζη

Είμαι η Στέλλα και είμαι θετική εκπαιδεύτρια σκύλων. Εκπαιδεύω δικούς μου και ξένους σκύλους από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Μελετώντας την αλληλεπίδραση του σκύλου με τον άνθρωπο του παρατήρησα ότι τα περισσότερα προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ των, προέρχονται από την έλλειψη αλληλοκατανόησης. Σκοπός των μαθημάτων είναι να γεφυρώνεται το χάσμα της σύγχυσης και της ασυνεννοησίας . Προσωπικός μου στόχος είναι κηδεμόνας και σκύλους να καταφέρουν να αναπτύξουν μια δική τους ξεχωριστή γλώσσα για να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους καθημερινά.

Eκπαίδευση

Η εκπαίδευση που προσφέρω έχει ολιστική προσέγγιση, λαμβάνει υπόψιν όλες τις παραμέτρους που επηρεάζουν την συμπεριφορά του σκύλου και του ανθρώπου. Επίσης, δεν περιέχει κανένα είδος βίας και εξαναγκασμού.

Στην ερώτηση γιατί να εκπαιδεύσει κάποιος τον σκύλο του απαντώ :“ τα οφέλη είναι πολλά για την ψυχολογία και την σωματική υγεία σκύλου και ανθρώπου, όμως δεν θα σταθώ στο ότι είναι καλό να το κάνεις, είναι αναγκαίο να μορφώσεις το ζώο για το οποίο είσαι υπεύθυνος όπως είναι αναγκαίο να μορφώσεις και το παιδί που μεγαλώνεις. Για έναν πιο ασφαλή και χαρούμενο κόσμο για όλους μας”

1-01

Πλοήγηση

Επικοινωνία

Θεσσαλονίκη

Κλείσε Ραντεβού